Nu starter byggeriet!

Vores kommende kunstværk Fremmedlegeme, er nu færdigdesignet, tjekket på alle fornuftige måder af en kyndig ingeniør og de forskellige håndværkere, som skal tage del i arbejdet, er blevet fundet af kunstnerne. Vi er glade for, at valget er faldet på forskellige lokale aktører fra Ryde og omegn, ikke mindst at metalkuben skal bygges af Troels fra Hesselaa Smedje, så vi kan kigge forbi hans værksted og følge vores nye kunstværk blive til.

Fundamentet har lokale Peter Toustrup fået til opgave at lave, og han går i gang inden alt for længe. Selve fundamentet, som skal være under kunstværket, vil blive støbt i løbet af februar, og kommer til at være i det sydvestlige hjørne af asfaltskolegården. Kunstværket måler 3,5 meter, og kommer til at stå 3,5 meter fra græskanten. Kunstværket kommer altså til at gå 7 meter ud i skolegården (bare rolig, bussen er advaret).

Hvis planen holder står kunstværket klart så vi kan holde fernisering i første halvdel af april. Vi krydser fingre for alt går som planlagt.

Vi vil inden længe komme med de første invitationer til arrangementer i forbindelse med tilblivelsen af Fremmedlegeme.

Vi glæder os!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *