Om friskolen

I landsbyen Ryde ikke langt fra Borbjerg, Skave, Vinderup eller Holstebro ligger den lille friskole Margrethe Reedtz Skolen. Her er højt til loftet, god stemning, trygge rammer, en kortere skoledag, masser af sang, musik og teater og selvfølgelig god undervisning.

På Margrethe Reedtz Skolen er vi i skrivende stund 76 elever og 10 ansatte, dertil har vi et hav af frivillige, der hjælper til at hverdagen kører så godt som overhovedet muligt. Som en af de få friskoler i Danmark, har vi vores helt egen kulturskole. Det vil sige, at vi i skrivende stund kan tilbyde undervisning i både kor, band, soloinstrument og drama. Derudover skriver vi hvert år et lokalhistorisk teaterstykke, hvor vi tidligere har skrevet historien om Margrethe Reedtz og den lokale modstandsgruppe fra anden verdenskrig Rydhavegruppen.

I Ryde er vi glade for både faglighed, fortælling og kultur. Derfor kunne det ikke passe bedre, at kunstværket “Fremmedlegeme” kommer til at stå i vores hyggelige skolegård.

Er du interesseret i at vide mere om Margrethe Reedtz Skolen, kan du læse mere på vores hjemmeside: www.margrethereedtzskolen.dk